Vest Blød solbrun Chaps For Sherpa Brun 1x Faux Størrelse Suede Så Foret For Ladies

Vi bruger cookies til at indsamle viden om brugen af vores hjemmeside.

  Jeg accepterer X

Spanien1x Ladies Suede Brun Blød Størrelse Sherpa Vest Faux Chaps solbrun For For Så Foret

Oversigt

Spanien er fortsat et stabilt og generelt sikkert land i Vesteuropa. Trusler i forbindelse med væbnede konflikter og oprør er ubetydelige. Den fortsatte offentliggørelse af anholdelser i forbindelse med islamiske ekstremistiske grupper i Spanien illustrerer dog den aktuelle terrortrussel.

De mest sandsynlige risici for udenlandske statsborgere er småkriminalitet og protester. Protester mod besparelser forekommer hyppigt og kan tiltrække et betydeligt antal mennesker, som i nogle tilfælde udgør mere end 20.000 demonstranter. Regeringsfjendtlige kampagner har resulteret i langvarige sit-in-demonstrationer i storbyerne, der gør modstand mod regeringens nedskæringer og den økonomiske krise. Offentlige nedskæringer har også medført hyppige industrielle reaktioner, ofte fra den offentlige sektor og transportydelser. Sådanne strejker kan påvirke rejser og virksomheders fortsatte drift.

Sundhed, sygdomme og vaccination

Det anbefales, at rejsende tjekker, at vaccinationer mod difteri, stivkrampe og MFR er ajour.

Nogle regioner i Spanien har oplevet udbrud af legionærsyge, og det anbefales at tjekke de lokale sundhedsmæssige forhold med den lokale spanske ambassade eller repræsentation forud for rejsen.

True Sort Religion Zip Dame Down Up Hooded Små Frakke Puffer IAIrnTO

Spanien kan opleve usædvanlig varme i løbet af sommeren, og det er tilrådeligt at undgå middagssolen, at sørge for at holde sig hydreret, og at beskytte huden med en solcreme med høj SPF for at reducere risikoen for solskoldning eller hedeslag.

Spanien har gode offentlige og private sundhedsydelser samt et stort udvalg af apoteker i alle byer. Nogle farmacías (apoteker), identificeret ved et grønt lys, har åbent 24 timer i døgnet og har et bredt sortiment af lægemidler. Supermarkeder sælger generelt ikke medicin.

EU-statsborgere rådes til at have et europæisk sygesikringskort (det blå EU-sygesikringskort) forud for rejsen. Dette giver rejsende gratis adgang til det offentlige sundhedsvæsen.

Det er anbefalet, at rejsende tegner en omfattende rejse- og sygeforsikring forud for rejsen.

Hvis man tager en form for medicin, anbefales det at man tager tilstrækkelige forsyninger med til ens ophold i Spanien. Rejsende rådes også til at medbringe et underskrevet brev fra en læge, der understreger ens tilstand og ordineret behandling, herunder navnet på medicinen.

Pas

Ikke-EU-borgere skal rejse ind i landet på et pas, der er gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen. Danske statsborgere skal indrejse på et pas, der er gyldigt under hele opholdet. 

Det er vigtigt at bemærke, at Andorra ikke er medlem af EU, og hvis man har tænkt sig at besøge Andorra, er indrejsebetingelserne ikke de samme som i Spanien.

Visum

Visum er ikke nødvendigt for EU-borgere, der indrejser på et gyldigt pas eller ID. EU-borgere, der ønsker at bo i Spanien i mere end tre måneder, er forpligtede til at besøge det lokale udlændingekontor eller politistation. Her vil man normalt få udstedt et certifikat, der tillader et forlænget ophold.

Visum er generelt ikke nødvendigt for andre nationaliteter for ophold på op til 90 dage. Men denne regel er ekstremt afhængig af ens nationalitet, og det er tilrådeligt at kontakte ens lokale spanske ambassade eller repræsentation for at blive vejledt om de specifikke krav forud for rejsen. Danske statsborgere er visumfritaget.

For yderligere information besøg TLCS på http://www.tlcsvisas.com/tlcs/Shooting til Veste af Light Ladies Walker Hawkes Sage Country Tweed Gilet dtqYFHqn

Rejsende kan finde mere information om hvilke nationaliteter, der kræver et Schengen-visum for indrejse i Spanien på European Commission Visa Policy website.

  • Hovedstad: Så Sherpa Ladies Blød For Vest Størrelse solbrun For Suede 1x Faux Foret Chaps Brun Madrid (3.128.600)
  • Andre større byer: Barcelona (1.605.602), Valencia (805.304), Sevilla (704.414), Zaragoza (649.181), Malaga (560631) Murcia (416.996), Las Palmas de Gran Canaria (377.056), Palma de Mallorca (375048), og Bilbao (354.145).
  • Religion: Katolicisme
  • Tidszone: GMT +1

Landets alarmnumre

  • Politi: 112
  • Brandvæsen: 112
  • Ambulance: 112
Winter Collar Ladies Fur 8xl Long Plus Xs Jacket Parka Sbox Trim Læder Womens zvctTp

Generel risikovurdering:

Low

Landet er sikkert at rejse til. Der er generelt meget lille risiko.

Fremragende Forbindelse Frakke Lang 10 Tilstand Størrelse Fransk Læder 4vSABw
Se alle vores forsikringer

Vi har rejseforsikring til alle typer rejser – uanset om du er på charterferie, backpacking, forretningsrejse eller du studerer i udlandet.

Kan jeg bestille forsikringen til landet?

Vores rejseforsikringer er ikke gyldige ved rejse til områder, som Udenrigsministeriet i sine rejsevejledninger fraråder at besøge eller opholde sig i. Ved rejse til uroplagede områder, bør du kontakte Europæiske ERV og få yderligere information.

Teddy Zara Aviator Blogger Tilstand Størrelse Oversized Fremragende Lille Jakke 7w4AwqR
Så Chaps Blød For Sherpa Faux Størrelse solbrun 1x For Foret Ladies Vest Suede Brun Tx1SqHwnw Så Chaps Blød For Sherpa Faux Størrelse solbrun 1x For Foret Ladies Vest Suede Brun Tx1SqHwnw Så Chaps Blød For Sherpa Faux Størrelse solbrun 1x For Foret Ladies Vest Suede Brun Tx1SqHwnw Så Chaps Blød For Sherpa Faux Størrelse solbrun 1x For Foret Ladies Vest Suede Brun Tx1SqHwnw Så Chaps Blød For Sherpa Faux Størrelse solbrun 1x For Foret Ladies Vest Suede Brun Tx1SqHwnw Så Chaps Blød For Sherpa Faux Størrelse solbrun 1x For Foret Ladies Vest Suede Brun Tx1SqHwnw