Alle Dots Ann Rain Black Polka Loft Taylor Størrelse Euc Weather Coat White 8

Us Red Anky 8 Jacket Ladies Brugt qRv4Hw
 string(1) "1"
array(3) {
 [0]=>
 int(1)
 [1]=>
 int(1)
 [2]=>
 int(82)
}
Del
Ann Coat 8 Dots Størrelse Loft Polka Taylor Black Weather Euc White Rain Alle
print
21. Dec 2005
, opdateret  
21. Dec 2005

Ministeren må fastsætte regler om budrunder

3xl Motorcykel Vest Læder True Womens Longer Premium Element Længde xs ww0Xz6q
White Polka Coat Størrelse Ann Dots Alle Weather Loft 8 Black Taylor Rain Euc Dansk Ejendomsmæglerforening siger fra over for Forbrugerrådets krav om et delvist forbud mod anvendelse af budrunder i ejendomshandler, og forhandlingerne er dermed strandet. DE ønsker i stedet et indgreb fra ministeren, således at købernes forbrugerbeskyttelse sikres - samtidig med at sælgerne fortsat kan vælge at sende deres boliger i udbud.

DE: Ministeren må fastsætte regler om budrunder

Dato 25.11.05"Forbrugerbeskyttelsen skal være i top i ejendomshandel, og derfor er der brug for klare regler for anvendelse af budrunder. Forbrugerrådet ønsker et forbud mod at sende boliger i udbud, før man ved, om der er flere købere. Det gør vi ikke, og derfor nytter det ikke at forhandle længere. Vi kan ikke blive enige, så ministeren må gribe ind", siger DE's cheføkonom Thomas Torp.

Han har i dag orienteret både Forbrugerrådet og økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K) om sammenbruddet i forhandlingerne, som også skyldes Forbrugerrådets krav om at blande andre emner ind i forhandlingerne - herunder tilstandsrapporterne. Foreningen forventer nu, at ministeren bruger sin ny hjem-mel i den kommende ændring af ejendomsomsætningsloven til at fastsætte regler, der sikrer den nødvendige åbenhed over for byderne i forbindelse med en budrunde. Samtidig lægger DE vægt på, at begge forbrugere - købere og sælgere - tilgodeses med fornuftige, afbalancerede regler.

"Vi har sendt ministeren to forslag til, hvordan forbrugerbeskyttelsen kan sikres i budrunderne. Forslagene vil samlet set give byderne en større tryghed i forbindelse med budrunder, uden at sælgers interesser ignoreres," siger Thomas Torp.

DE vil give byderen mulighed for at fortryde sit bud, hvis det viser sig, at der kun er én byder på ejendommen. Samtidig skal alle bydere oplyses om øvrige afgivne bud, efter at handlen er gennemført.

"Det ærgrer os, at vi ikke har kunnet løse opgaven og nå til enighed med Forbrugerrådet. Men vi kan ganske enkelt ikke støtte et forbud. Og vi forventer heller ikke, at der vil være politisk opbakning til en forbudspolitik på et marked, hvor man i øvrigt arbejder for liberalisering og øget konkurrence - dertil kommer, at staten og kommunerne jo selv anvender budrunder ved ejendomssalg," siger DE's cheføkonom.

For yderligere oplysninger:
- DE's cheføkonom Thomas Torp træffes på tlf. 25 21 85 80 eller 32 64 45 80

lynlås Strikket 100 B Ny Hætte Frakke C2 Unisex Boho Nepal Hippie Uld w q8xwzntgd
1412
Ny Jakke Åbent 111 Rød Forsømt Tahari 099 Asl Størrelse Af Kvinder 12p Petit qE1OUR

 

 • © Dansk Ejendomsmæglerforening
 • Islands Brygge 43, 2300 København S
 • Tlf. 7025 0999
 • CVR: 1283 8115
Nwt Small Snap Lightweight Fleece Pullover Patagonia Synchilla Women's w0U6w
Størrelse 8 Weather Rain White Loft Taylor Ann Coat Alle Euc Black Polka Dots
This site use cookies.
Læs mere
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.
OK jeg er indforstået