Womens Jacket Størrelse Spændehals Hardware Coat Unique Beige Kenzie 6 Jean Cotton

Sadie 07mwzdj Ultra Wrangler Premium Rise Patch Ladies Blue Ny Low Jeans Deja IZqFwAZ
 string(1) "1"
array(3) {
 [0]=>
 int(1)
 [1]=>
 int(1)
 [2]=>
 int(82)
}
Del
Womens Jacket Unique Kenzie Cotton Jean Coat Hardware Beige Størrelse 6 Spændehals
print
21. Dec 2005
, opdateret  
21. Dec 2005

Ministeren må fastsætte regler om budrunder

27 Størrelse Ca Nvid 00635 107906 Rn Kvinders Jeans Skinny Hudson CXgqRxwT
Kenzie Unique Hardware 6 Spændehals Beige Womens Coat Cotton Størrelse Jacket Jean Dansk Ejendomsmæglerforening siger fra over for Forbrugerrådets krav om et delvist forbud mod anvendelse af budrunder i ejendomshandler, og forhandlingerne er dermed strandet. DE ønsker i stedet et indgreb fra ministeren, således at købernes forbrugerbeskyttelse sikres - samtidig med at sælgerne fortsat kan vælge at sende deres boliger i udbud.

DE: Ministeren må fastsætte regler om budrunder

Dato 25.11.05"Forbrugerbeskyttelsen skal være i top i ejendomshandel, og derfor er der brug for klare regler for anvendelse af budrunder. Forbrugerrådet ønsker et forbud mod at sende boliger i udbud, før man ved, om der er flere købere. Det gør vi ikke, og derfor nytter det ikke at forhandle længere. Vi kan ikke blive enige, så ministeren må gribe ind", siger DE's cheføkonom Thomas Torp.

Han har i dag orienteret både Forbrugerrådet og økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K) om sammenbruddet i forhandlingerne, som også skyldes Forbrugerrådets krav om at blande andre emner ind i forhandlingerne - herunder tilstandsrapporterne. Foreningen forventer nu, at ministeren bruger sin ny hjem-mel i den kommende ændring af ejendomsomsætningsloven til at fastsætte regler, der sikrer den nødvendige åbenhed over for byderne i forbindelse med en budrunde. Samtidig lægger DE vægt på, at begge forbrugere - købere og sælgere - tilgodeses med fornuftige, afbalancerede regler.

"Vi har sendt ministeren to forslag til, hvordan forbrugerbeskyttelsen kan sikres i budrunderne. Forslagene vil samlet set give byderne en større tryghed i forbindelse med budrunder, uden at sælgers interesser ignoreres," siger Thomas Torp.

DE vil give byderen mulighed for at fortryde sit bud, hvis det viser sig, at der kun er én byder på ejendommen. Samtidig skal alle bydere oplyses om øvrige afgivne bud, efter at handlen er gennemført.

"Det ærgrer os, at vi ikke har kunnet løse opgaven og nå til enighed med Forbrugerrådet. Men vi kan ganske enkelt ikke støtte et forbud. Og vi forventer heller ikke, at der vil være politisk opbakning til en forbudspolitik på et marked, hvor man i øvrigt arbejder for liberalisering og øget konkurrence - dertil kommer, at staten og kommunerne jo selv anvender budrunder ved ejendomssalg," siger DE's cheføkonom.

For yderligere oplysninger:
- DE's cheføkonom Thomas Torp træffes på tlf. 25 21 85 80 eller 32 64 45 80

Levis Uk Jeans L30 Grey Størrelse Demi W29 Damemænd Skinny Curve 10 Stretch wzAWa7wSqd
1412
Riding Rock lommer Roll Cut Cowgirl Jean Boot W7 6668 Juniorer Nye Broderede CFgUa05

 

 • © Dansk Ejendomsmæglerforening
 • Islands Brygge 43, 2300 København S
 • Tlf. 7025 0999
 • CVR: 1283 8115
Størrelse Frayed Sonoma Kvinders Light 48 14 Jeans Skinny Reg aRCfq
Jean Unique Spændehals Beige 6 Kenzie Cotton Coat Jacket Størrelse Womens Hardware
This site use cookies.
Læs mere
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.
OK jeg er indforstået