Ærmet Størrelse Kvinders Levine 16 Foret Arthur S Stribet Jk10 Lang Blazer Tahari

Jacket Rain Softshell 606184372164 Raincoat Kischers Waterproof Women's Ladies Jacket 5w7agU
 string(1) "1"
array(3) {
 [0]=>
 int(1)
 [1]=>
 int(1)
 [2]=>
 int(82)
}
Del
Jk10 Stribet Arthur Foret Størrelse Ærmet Levine Lang Tahari Kvinders Blazer S 16
print
21. Dec 2005
, opdateret  
21. Dec 2005

Ministeren må fastsætte regler om budrunder

Lace Joy Lace Vest Nwt Ny Wow Mint Green Lularoe Xl wznRXIO
S Kvinders Ærmet Størrelse 16 Foret Lang Blazer Jk10 Arthur Levine Stribet Tahari Dansk Ejendomsmæglerforening siger fra over for Forbrugerrådets krav om et delvist forbud mod anvendelse af budrunder i ejendomshandler, og forhandlingerne er dermed strandet. DE ønsker i stedet et indgreb fra ministeren, således at købernes forbrugerbeskyttelse sikres - samtidig med at sælgerne fortsat kan vælge at sende deres boliger i udbud.

DE: Ministeren må fastsætte regler om budrunder

Dato 25.11.05"Forbrugerbeskyttelsen skal være i top i ejendomshandel, og derfor er der brug for klare regler for anvendelse af budrunder. Forbrugerrådet ønsker et forbud mod at sende boliger i udbud, før man ved, om der er flere købere. Det gør vi ikke, og derfor nytter det ikke at forhandle længere. Vi kan ikke blive enige, så ministeren må gribe ind", siger DE's cheføkonom Thomas Torp.

Han har i dag orienteret både Forbrugerrådet og økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K) om sammenbruddet i forhandlingerne, som også skyldes Forbrugerrådets krav om at blande andre emner ind i forhandlingerne - herunder tilstandsrapporterne. Foreningen forventer nu, at ministeren bruger sin ny hjem-mel i den kommende ændring af ejendomsomsætningsloven til at fastsætte regler, der sikrer den nødvendige åbenhed over for byderne i forbindelse med en budrunde. Samtidig lægger DE vægt på, at begge forbrugere - købere og sælgere - tilgodeses med fornuftige, afbalancerede regler.

"Vi har sendt ministeren to forslag til, hvordan forbrugerbeskyttelsen kan sikres i budrunderne. Forslagene vil samlet set give byderne en større tryghed i forbindelse med budrunder, uden at sælgers interesser ignoreres," siger Thomas Torp.

DE vil give byderen mulighed for at fortryde sit bud, hvis det viser sig, at der kun er én byder på ejendommen. Samtidig skal alle bydere oplyses om øvrige afgivne bud, efter at handlen er gennemført.

"Det ærgrer os, at vi ikke har kunnet løse opgaven og nå til enighed med Forbrugerrådet. Men vi kan ganske enkelt ikke støtte et forbud. Og vi forventer heller ikke, at der vil være politisk opbakning til en forbudspolitik på et marked, hvor man i øvrigt arbejder for liberalisering og øget konkurrence - dertil kommer, at staten og kommunerne jo selv anvender budrunder ved ejendomssalg," siger DE's cheføkonom.

For yderligere oplysninger:
- DE's cheføkonom Thomas Torp træffes på tlf. 25 21 85 80 eller 32 64 45 80

Fashion Long Mid Sød Jakker Faux Chic Coats Kvinder Mid Bear Fur Parkas Hooded Ør wqBZ8On
1412
Trækul 16 Smart Bnwt Størrelse Occasion Co Alex Kvinders Jacket Blazer OqtwcUIFSP

 

 • © Dansk Ejendomsmæglerforening
 • Islands Brygge 43, 2300 København S
 • Tlf. 7025 0999
 • CVR: 1283 8115
Blazercoat Diane Karriere Størrelse 1013 12 Furstenberg Von Letvægts Blå wIawf
16 Størrelse Foret S Ærmet Arthur Blazer Stribet Jk10 Lang Tahari Levine Kvinders
This site use cookies.
Læs mere
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.
OK jeg er indforstået